Welkom bij

LE BEAU VILLAGE HAIRSTUDIO

Home / Wie zijn wij

Wie zijn wij

Le Beau Village Hairstudio heeft een ervaren team in elkaar gezet, die voor u persoonlijk klaar staat. Met jarenlange ervaring is het duidelijk dat dit wel goed zit! Uw wens om er goed uit te zien, zal nog even een stapje verder gaan met de persoonlijke aandacht en advies die u van deze toppers zult krijgen.

We hanteren een bepaald protocol en formule, waarbij er eerst een gesprek wordt gehouden waar u kennis maakt met onze top haarstylist(e) en u aangeeft wat uw wensen zijn en wat u absoluut niet wilt. Wij garanderen de allerbeste kwaliteit voor onze klanten door een goede en kwalitatieve service te geven. Pas als u tevreden bent, gaat u de deur uit.

Ons motto: de wens van onze klant zodanig vervullen totdat men tevreden de deur uitloopt!

We leven in een wereld waar alles haastig verloopt, waar we geen tijd hebben voor bepaalde zaken en waar er ook weinig aandacht wordt geschonken aan een goede service die iemand verdient na zo een harde werkdag! Wij bieden deze goede en persoonlijk service die in bijna geen enkel kapperszaak te vinden is. Wij vinden U belangrijk en knippen dus niet alleen, maar luisteren ook naar onze klanten.

Feel and see the difference! See what makes us different from all other hair salons!

Volg ons via Social Media

>> <<